BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 2 septembrie 2010

first day of autumn

da .. deci nu credeam ca o sa fac ceva azi .. dar am facut si sunt foarte entuziasmata:):)am reusit sa dau de anne .. pentru ca in sfarsit si-a lipit bateria de telefon .. :) si mi-a zis toate noutatile ei .. apoi am intrebat-o ce face .. daca iese azi .. si a zis ca nu stie .. am decis sa mergem impreuna in skate in titan .. si am stabilit sa ne vedem la metrou la 1 30 .. intre timp niste tipi dezolati se tranteau pe jos la mine pe palier si mama a reusit sa ma sperie cu prezenta lor(e o alta poveste .. careia o sa-i dedic un post ..) si imi era si frica sa ies din casa .. mama a chemat politia dar tipi sau carat intre timp .. apoi m-am hotarat .. cu ajutorul sfatului lui anne sa iau skate-ul si daca incearca sa puna mana pe mine sa le dau cu axele in cap .. am hotarat impreuna cu mama si politistul ca e o idee buna .. deci m-am inarmat cu skate-ul meu al naibii de gros si am coborat tinand arma in fata curajoasa .. tremuram foarte tare si abia am reusit sa ies din bloc ..apoi am fugit repede la romana unde ma astepta anne .. am venit la mine acasa .. am stat putin pe facebook si apoi ne-am dus in IOR .. la intrare ne-au intampinat 2 piti si un coca care credeau ca n-o sa avem tupeu sa le raspundem

coca : ce role smechere!

eu: da mah , sunt smechere .. sunt de skate .. daca nu ti-ai dat seama ..

coca: de ce sunt?

eu : de skate desteptule .. skate-park ..

imi venea sa-i spun ca sunt chiar foarte accesibile .. daca isi strange toata averea pe viata poate cumpara si el o roata .. ne-am plimbat pe acolo so am intrebat niste pusti cu skate-uri RCO unde e skate-u mare .. si au zis ca e “mai incolo” da ne-au spulberat toate sperantele ca au zis ca acolo sta un paznic si nu ne da voie fara cotiere genunchere si casca .. ee .. ma doare undeva de casca loor!! am inceput sa ma dau si eu pe skate dar cand m-am impiedicat m-am dat batuta .. apoi am gasit niste rampe pe care anne vroia sa le incerce .. cand ne intoarcem noi o vedem pe mirinda venind impreuna cu Lacme spre noi :) anne a inceput sa tipe : miruuunaaa!! si au alergat una spre alta fericite :) haa .. apoi ne-am dus sa ne prezinte fetele “bunii” pe care ii gasisera .. era unu pe ” agressive” si doi pe “bmx-uri”

tipu cu “agressive” : saataanaaa , te-ai intooooors!!

mirinda: da frate am venit dupa tine..

copilashu grasun de pe bike : saataanaa!!

mirinda : sa vezi ce iti fac daca te ajung!

aia s-au dus repede dupa niste boscheti sa se ascunda de satana a.k.a. mirindaaa ..

iese curajosu grasun ..: a cui sunt agressivele?

anne: ale mele

grasunul : cat ai dat pe ele?

anne: 10 milioane

grasunul a.k.a karlson : da skate-u’ a cui e ?

eu: al meu..

grasunul :si cat ai dat pe el?

eu: 3 milioane ( la misto ca de fapt era de 2 ori mai putin)

grasunul: 3 milioane pe alaaa?!?!?:O:O

eu : da frate .. ce nu iti permiti??

grasunul cu tupeu : ba da , frate!

face grasu o tura si se intoarce pe fake-u’ lui la noi .. se uita ciudat la mine si se intoarce cu spatele

eu : ba , cupidon .. cat ai dat pe bike?

grasunul a.k.a karlson a.k.a cupidon : eu?

eu : da ma tu!

grasunul a.k.a karlson a.k.a cupidon : cat ai tu alocatiaa..

oo asta crede ca eu am alucatia intre 4 -20 milioane .. da n-are dreptate ..e ca la toti .. 40 de lei .. de fapt 42 .. da 2 se duc la postas ..

noi toate: ai dat pe el 400 de mi???

eu: da ma?

el : ~tacere~

eu: l-ai luat de la second second second second second second hand?

el: ~tacere~

eu: deci -da .. l-ai luat de acolo ..

el se urca enervat pe bike se se duce la vale mai-mai sa cada in lacu al jegos si adanc ..

eu: s-a dus cupidon

cupidon si amici lui au fost escortati afara din parc insotiti de BGS .. eee .. ce bucurie pe noi :) )

dupa aia m.am dus cu anne in cautare de eco toilet si am vzt niste tipi cu skate-u’ .. venim noi inapoi .. iar Lacme trebuia sa plece .. ne-a imbratisat pe toate si pe mine m-a lasat fara aer:))

apoi mi-a venit mie sa spun .. hai mai incolo.. ca sunt niste buni .. se dau pe skate .. si poate invats shi eu “jgheme”

mirinda: ce-am de pierdut? hai

anne mi-a luat skatii din picioare si am fst nevoita sa-mi pun iar ghetele .. am mers pe acolo si ne-am asezat pe o banca pe langa locu unde sa dadeau aia .. era unu cu paru lung si drept .. care semana mai mult a fata de cat a baiat si se uita spre noi de fiecare data dupa ce dadea ceva .. m-a pus anne sa-i dansez tecktonik in mijlocu parcului si am pus cacatu ala de we no speak americano si am dat putin din maini pana mi-a cazut sapca :) ) dupa aia am pus jefree star si am dat palma cu mirinda ca stie si ea cn e ala .. cantecu ala a fascinat-o pe anne .. si m-a pus s-o il trimit .. lollipop luxury .. daa .. :) ) si a inceput sa cante .. pentru ca n-aveam nici un chef sa stau degeaba am inceput si eu sa cant ..

eu si anne: Fuck meeee..I’m a celebriiiityy!

mirinda – va cunosc?? nu cred!!?

Noi:Can’t take your eyes off mee.

mirinda : ce fericita sunt ca am castile in urechi si il aud numai pe led zeppelin :) )

eu deja ma saturasem si incercam s-o conving pe anne sa asculta system of a down .. sau stiff dylans .. sau paramore .. da’ ea nuuu!! vroia jefree star .. ooh god!!

mi-a venit ideea geniala sa incerc sa ma dau pe agressive .. si era sa cad de vreo doua ori .. deci acu patru ani ma dadeam super bine .. acu nici sa merg nu puteeaaam .. ok am mers brat la brat cu anne si am reusit ceva .. apoi a mers si mirinda .. da se cracana in asa un fel ca eram aproape sigura ca o sa faca un shpagat :) ) apoi m-a sunat taica-miu sa ma grabesc un pic .. sa vin si eu acasa .. ca ne ducem sa-mi iau caiete si pixuri .. ca sa prind ceva mishto .. ok .. n-aveam de gand sa ma grabesc .. trebuia sa fiu pe la 17 30 acasa .. da am fst la 17 45 .. oricum n-am intarziaat muult .. :) ) ca aproape toate zilele din viata mea : aproape cea mai perfecta zi din viata mea <3 :) )

peace out .

speranta moare ultima ..

Buttercup…

0 comentarii: