BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 24 iunie 2010

filmul de azi .. esuat

ati observat ca filmele din ziua de azi nu sunt la fel de bune ca cele din trecut? sper ca da .. pentru ca urmatoeul post este despre asta .. am citit pe un forum ca " filmele de acum sunt mai bune! in trecut regizorii nu aveau imaginatie" :)) esti sigur de asta ? defapt atunci aveau ce-a mai mare imainatie si depuneau multa munca si pasiune in ce faceau ! de ce crezi ca filmele vechi sunt atat de interesante .. pentru ca aveau imaginatie! pentru ca actorii munceau pana la extenuare , pentru ca exista talent! nu ca in ziua de azi .. talent - nu ; imaginatie - nu prea ( doar pentru un sf de rahat) pasiune- nooo!! ; extenuare - ce vb? extenuare? sa ne sacrificam noi ataat? noo! .. deci ce ne ramane? ne ramane sa ne uitam la telenovele de tot rasu.. si sa ne ducem la castinguri .. fara speranta de a primi rolu .. pentru ca unii merg cu "plicu" la regizor .. si dupa aia se spune ca ei au "talent" siiigur ca da .. cand vezi analfabetii la tv .. "care ei are mult talent , bah!" la ce poti sa te astepti de la viitorul tarii .. la ce poti sa te astepti de la copii(ei sunt vitorul) care stau cu ochii in TV toata ziua .. sa vada "marile vedete" care prin vulgaritatea lor le ofera doar violenta si replici "inteligente" . Nu zic ca nu exista si adevarate vedete .. dar ei nu se dau in spectacol .. stau cuminti pana le vine randul sa vorbeasca .. sa se exprime !..acu se pune pe ecran doar ce e comercial .. ceva ce sa se vinda .. nimic interesant .. nimic sa te tina in priza .. mai ales ca vreau sa devin regizor ( sau in a doua faza medic legist - da nu asta e tema) incerc sa vad cat mai multe filme .. incerc sa citesc cat mai mult - si ce gasesc? filme goale .. fara sens .. si carti la fel .. mai gasesti cateva carti OK .. cu continut .. da tre sa le cauti .. tot ce e mediatizat e facut doar pentru bani .. nimic pentru fericire .. nimic pentru placere .. dc? acum nimeni nu mai e interesat sa-i dea omului un lucru care sa-l surprinda .. numai monoton .. nimic nou .. ce gasim in filmele din ziua de azi ? - nuditati.. pornografie .. nimic de vazut ..
trebuie sa recunoastem .. sunt si filme bune .. nu numai idiotenii .. filme ok .. comercializate si ele .. dar nici chiar pana la refuz .. filme cu sens .. au inceput si regizorii romani sa faca filme bune .. nu ca in trecut nu erau bune ( ma refer la anii '80-'90(sunt si filme facute prin 2000 si sunt geniale) dar incepusera sa faca telenovele intermonabile .. de tot rahatu' cu "starurile" televiziunii romane .. nu spun ca nu exista si actori buni (in romania) .. sunt dar nu se mediatizeaza .. de obicei actorii buni sunt in teatre nu in telenovele .. si seriale ... multi comenteaza de filmele de la Hollywood .. (The curious case of B.B , Vicky Cristina Barcelona , Slumdog Millionaire , Avatar etc.) .. da se mai uita cineva la filme rusesti ? alea vechi .. sunt geniale .. marturisesc ca eu ma uit .. parintii mei au o colectie de filme rusesti foarte interesante .. care surprind .. OK .. sa zicem ca n-aveti de unde sa stiti de ele .. da vesnicu "Titanic" .. de ce nu se mai fac filme ca ala? sa nu poti nici sa bei apa cand te uiti la el ? sa plangi la sfarsit? .. filme istorice ... poftim .. sa joace "vedetele" adolescentine .. ca asa sunt adolescenti .. daca nu joaca "starul" lor preferat - nu e "la moda" ... cartile sunt la fel .. nimic interesant .. baga umplutura la greu fara nimic .. la film si la carti e la fel .. multa umplutura- fara continut .. gol , sec .

poate ca multi ne considera "copii" dar asta e parerea noastra ... si o spunem din suflet .. cu sinceritate .
sper ca viitorul sa fie prielnic .. si filmele generatiei mele sa fie bune .. cu sens si continut !! .. eu si gratzy o sa va uimim !
peace out! speranta moare ultima!

Buttercup

3 comentarii:

Raluca spunea...

Trei sfarturi din acest post mi le.ai dat mie in comment.Mersi mult ca te gandesti la mne.Luv ya>:D<

jesse spunea...

luv yaa too! <3

Anonim spunea...

bai. cata dreptate ai...:)